ZŠ s MŠ Horné Otrokovce

ZŠ s MŠ Horné Otrokovce

    Plenárne ZRPŠ

    1.10.2018 - Stretnutie rodičov a učiteľov

    V pondelok, 1. októbra 2018, sa o  16.00 hod. v spoločenskej miestnosti stretli rodičia a učitelia žiakov našej školy. Predsedníčka rodičovského výboru - Mgr. Ingrid Veľká privítala všetkých prítomných a oboznámila ich s programom stretnutia. Poďakovala bývalému vedeniu školy za úspešnú činnosť počas celého roka a potom odovzdala slovo novej pani riaditeľke Mgr. Júlii Vozárikovej. Tá všetkých oboznámila so svojou koncepciou ďalšieho napredovania školy. Zdôraznila, že bude pokračovať  v práci tak, aby naša škola bola opäť taká úspešná ako doteraz.

    Po jej príhovore sa slova ujala predsedníčka revíznej komisie p- Darina Varačková a oboznámila rodičov s čerpaním fondu ZRPŠ. Vyzdvihla hlavne príjmy, ktoré škola získala vlastným úsilím - zber papiera a projekty. Aj v tomto roku zostal príspevok do ZRPŠ nezmenený - 15 eur na žiaka a ďalší súrodenec 10 eur.

    V ďalšej časti stretnutia sa zvolila p. Simona Černá do revíznej komisie za p. Reška, ktorému už deti do našej školy nechodia.

    Rodičovská rda bude pracovať v tomto zložení:

    1. ročník

    Katarína Stará

    2. ročník

    Erika Gašpar

    3. ročník

    Simona Černá

    4. ročník

    Eva Pavlíková

    5. ročník

    Andrea Pogádyová

    6. ročník

    Zuzana Hurtová

    7. ročník

    Jana Mesárošová

    8. ročník

    Lucia Pačesová

    9. ročník

    Martina Žitňanská

     

    Bezprostredne po ukončení spoločného stretnutia sa rodičia odobrali do tried aj s triednymi vyučujúcimi, kde sa podelili o prvé  postrehy z vyučovania. September býva veľmi náročný, tak určite sa rozhovory predĺžili aj na hodinu, či dve. Najbližšie stretnutie bude v novembri - po klasifikačnej porade za 1. štvrťrok.

    zapísala. Mgr. Dagmar Kusá

    Novinky

    Kontakt

    • Základná škola s materskou školou Horné Otrokovce
      č.137
    • ZŠ: 033/7446103, 0911 943950

      MŠ: 033/7446109

      ŠJ: 0910488853

    Fotogaléria